Online loopbaancoaching voor professionals

Voor loopbaanmanagement, talent management, training en ontwikkeling

Talent development

Persoonlijke ontwikkeling

Koers bepalen

Loopbaancoaching en werkgeluk

Na 18 jaar in de zorg te hebben gewerkt en nog eens 18 jaar in het onderwijs merkte ik dat ik nog maar weinig werkgeluk ervaarde. Tóch durfde ik in eerste instantie geen stappen te ondernemen. Wat wil ik en hoe wil ik nu verder waren vragen die mij bezighielden. Na een periode van tobben ging ik het gesprek aan te gaan met mijn manager. Samen besloten wij dat ik zou starten met een loopbaantraject. Met mijn coach ben ik gaan onderzoeken wat mijn drijfveren en belangrijkste loopbaanwaarden zijn, wat mij gelukkig maakt en waar mijn talenten liggen. Dit traject heeft mij enorm veel opgeleverd en geïnspireerd. Ik besloot mijn in 2007 behaalde diploma tot Academisch Coach nog meer te gaan inzetten en in mei 2019 werd SoYellow Coaching geboren. Nu help ik anderen met het vergroten van hun werkgeluk. En een happy professional is een happy werkgever. Toch?

online coachen

Ik kreeg uitdagende opdrachten en vragen die mij dwongen om dieper te graven. Ik had het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd en de moeite werd gedaan om mij te begrijpen en te helpen. Ik vond Monique een hele fijne coach!

Eline

Traject Studiecoaching

Monique is vakbekwaam, communicatief vaardig en heeft aandacht voor onderliggende behoeften en motivaties van de coachee. Zij brengt structuur aan bij ingewikkelde problematiek en combineert dat met de nodige relativiteit en humor. Ze schroomt niet om de vinger op de zere plek te leggen maar heeft ook altijd oog voor de dingen die wel goed gaan!

Herriët

Collega coach

Resultaat loopbaancoaching

  • Duurzaam inzetbare werknemers
  • Ongewenst personeelsverloop voorkomen
  • Blije en gemotiveerde werknemers
  • Optimaal ontwikkelde talenten in je teams

Jaar coachervaring

Jaar zorg- en onderwijservaring

Professionals op koers

De Trajecten