Wie stappen zet komt ergens

Jouw koers naar studiegeluk

Talenten optimaal leren inzetten

Duidelijke koers in jouw studieloopbaan

Met overtuiging stappen zetten

Studiegeluk

Als voormalig docent in het onderwijs heb ik jarenlange ervaring met het coachen van studenten. Of je nu al bent gestart of nog moet kiezen, jouw studiekeuze is belangrijk. Studenten kwamen naar mij toe met de vraag of zij wel op de juiste plek zaten of juist over het kiezen van een mogelijke vervolgstudie. Ze hadden vragen rondom plannen en organiseren, de balans houden tussen studie en vrije tijd en over keuzes maken. Wat ik merkte was dat studenten vaak bang waren om ‘verkeerde’ keuzes te maken of om te ‘falen’ wanneer iets even moeilijk ging. Het huidige thuisonderwijs maakt het ook niet gemakkelijker om je twijfels, problemen en onzekerheden op school te bespreken. Ik begrijp heel goed dat studenten dit soort zaken lastig vinden. Met SoYellow Coaching lever ik een bijdrage aan het studiegeluk van studenten. Het is fantastisch om te zien hoe zij na een traject weer op de juiste koers zijn. En daar ben ik stiekem best een beetje trots op.

online coachen

Ik kreeg uitdagende opdrachten en vragen die mij dwongen om dieper te graven. Ik had het gevoel dat er echt naar mij werd geluisterd en de moeite werd gedaan om mij te begrijpen en te helpen. Ik vond Monique een hele fijne coach!

Eline

Traject Studiecoaching

Monique is vakbekwaam, communicatief vaardig en heeft aandacht voor onderliggende behoeften en motivaties van de coachee. Zij brengt structuur aan bij ingewikkelde problematiek en combineert dat met de nodige relativiteit en humor. Ze schroomt niet om de vinger op de zere plek te leggen maar heeft ook altijd oog voor de dingen die wel goed gaan!

Herriët

Collega coach

Studiecoachingstraject

  • Werken aan jouw koers binnen je carrière
  • Een intensief traject (en dus sneller resultaat!)
  • Wekelijks contact met je coach via mail en/of beeldbellen
  • Iemand die met jou meedenkt en je toejuicht
  • Een goed gevoel en meer zelfvertrouwen over jouw loopbaan
  • Tips en tricks om ook na het traject te gaan voor jouw studiegeluk

Studenten begeleid

Jaar zorg- en onderwijservaring

Jaar coachervaring

De Trajecten

Download het gratis e-book Masterclass Keuzes Maken!

Lig jij ook 's avonds te piekeren over een belangrijke keuze die je moet of wilt maken? Geen paniek! In het gratis e-book Masterclass Keuzes Maken gaan we het hebben over hoe je keuzestress kan tegengaan en ga je makkelijker keuzes leren maken. 

 

Bedankt voor je download!