07 mei 2020

Monique van Lierop

Online Studiecoaching in Coronatijd

Het is voor iedereen een vreemde tijd. Alles wat normaal was is nu niet meer normaal. Mogelijk was je gewend meerdere dagen per week naar school of college te gaan. Je had een aanbod aan lessen, hoorcolleges, studiegroep bijeenkomsten en een afspraak met je studiebegeleider.

Maar nu is alles anders…

Geen bijeenkomsten binnen de school of universiteit. Alles is online en de contacten die je hebt verlopen op een andere manier. Misschien pas jij je moeiteloos aan de nieuwe situatie aan, maar het zou niet zo gek zijn als je dit lastig vindt. De school of universiteit zet ongetwijfeld alle zeilen bij om voor jou en je medestudenten de studievoortgang zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar alle aanpassingen in het onderwijs die nodig zijn kosten veel tijd en het zal mogelijk nog niet altijd even soepel verlopen!

Het is nu mei en in deze periode van een studiejaar loopt de druk op; deadlines moeten gehaald worden, samenwerkingen geëvalueerd en keuzes voor het nieuwe studiejaar worden nu ook urgenter.

Dat valt niet mee nu alles anders is dan normaal terwijl jij graag het studiejaar met voldoende resultaat wilt afronden. Het is dus niet zo gek als je op dit moment meer stress ervaart!Studiecoaching in coronatijd

Na de zomervakantie door kunnen met je studie

SoYellowcoaching biedt online studiecoaching aan. Studiecoaching helpt bij alles wat te maken heeft met het organiseren en plannen van je studie, maar ook met het kiezen van een vervolgstudie. Daarnaast kan het behouden van de balans tussen studie en de rest van je bezigheden lastig zijn. Coaching helpt echt!Wil je je studiejaar met goed resultaat afronden maar kun je nog wel wat hulp gebruiken overweeg dan studiecoaching in een online traject. Waarom zou je dit traject online doen? – Je hebt meerdere keren per week contact met je coach en dus snel resultaat- Je bepaalt zelf wanneer je bezig bent met je traject zodat je dit goed kunt inplannen naast al je andere bezigheden

Studiecoaching in coronatijd

Ben je nieuwsgierig of online studiecoaching in coronatijd wat voor jou is of ken jij iemand die hier baat bij zou kunnen hebben? Check dan de website www.soyellowcoaching.com/studiecoaching of bel mij op 06-38251992. Ik wil je graag helpen om van jouw studiejaar een succes te maken.