Online coaching

SoYellow coaching richt zich op online coaching van zorg- en onderwijsprofessionals met vragen rondom hun loopbaan en op studenten met vragen rondom hun studieloopbaan. Als je kiest voor online coaching bij SoYellow Coaching kies je voor een combinatie van beeldbellen en email (blended coaching) via een beveiligde omgeving. Er is wekelijks contact met de coach. Door de hogere contactfrequentie wordt het leereffect in het traject vergroot waardoor sneller resultaten behaald worden dan bij een traditioneel traject. Daarnaast draagt het schrijven van een email of uitwerken van een opdracht bij aan het ordenen van je gedachten. Dat is prettig want een coachtraject geeft altijd stof tot nadenken. Behalve bij de geplande afspraken via beeldbellen bepaal je zelf waar en wanneer je je bezighoudt met je coachtraject. Dat maakt het coachtraject makkelijker in te passen in je leven. Bij SoYellow coaching ben je 100% in charge over jouw traject. 

Voor meer info over online coaching, lees dan dit artikel over waarom en hoe online coaching werkt. Binnen het coachtraject wordt gebruik gemaakt van het ABC-model, een model dat aansluit bij de manier waarop mensen leren en hun gedrag veranderen. Coachen volgens dit model leidt tot snellere, grotere en meer blijvende gedragsverandering.

Start deze week nog

Sneller resultaat

Waar en wanneer jij wilt

Start met online coaching

Na het online inplannen van je intakegesprek ontvang je een bevestiging van de afspraak in je mailbox. Het intakegesprek vindt plaats via beeldbellen. In de intake bespreken we je coachvraag en stellen we een voorlopige doelstelling vast. Tevens bekijken welk pakket het beste bij je past. De afspraken die we maken rondom jouw traject leggen we vast in een coachcontract. Na ondertekening van het contract en het doen van de (1e) betaling gaan we van start. Ik help je graag met jouw coachvraag.