FAQ

1. Wanneer is het aanbod van SoYellow coaching geschikt voor mij?

Als je op zoek bent naar duidelijkheid en overzicht over jouw situatie aangaande je studie en of carrière ben je bij SoYellow Coaching aan het juiste adres. Ook voor een nieuwe koers kun je bij SoYellow Coaching terecht. Door mijn achtergrond in zorg en onderwijs weet ik waar je het over hebt en kan ik optimaal aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

2. Hoe werkt een online coachtraject bij SoYellow Coaching?

Als je je aanmeldt bij SoYellow Coaching bel ik je snel voor een kennismakingsgesprek. We plannen dan een intake via beeldbellen. De intake is altijd vrijblijvend! De coaching vindt plaats via email en via beeldbellen. We hebben hierdoor wekelijks contact zodat je snel je eerste resultaten kunt behalen. Afhankelijk van het pakket dat je kiest zijn er na je traject ook nog follow ups.

3. Wat zijn de mogelijkheden om een traject vergoed te krijgen?

Loopbaancoaching is onder voorwaarden aftrekbaar voor de belastingen. Kijk hiervoor op de website van de belastingdienst. Vaak heeft een werkgever ook mogelijkheden om je loopbaantraject te vergoeden.  Neem hiervoor contact op met je werkgever. Tenslotte is in sommige gevallen ook via een PGB, het UWV of een aanvullende zorgverzekering een vergoeding te realiseren.

4. Hoe bepaal ik welk pakket het beste bij mij past?

In het (vrijblijvende) intakegesprek inventariseren we je wensen en behoeften. De vragen die je hebt zullen we vertalen naar doelen die jij met dit traject wilt behalen. Aan de hand hier van adviseer ik je een coachpakket dat bij jouw coachdoelen aansluit en besluiten we samen welk pakket voor jou het meest passend is.

5. Hoe ga je om met mijn gegevens?

Ik werk als coach in een beveiligde omgeving. Als wij een samenwerkingsrelatie aangaan krijg je een account in deze beveiligde omgeving. Al onze communicatie, zowel mail, opdrachten en beeldbellen vindt plaats in deze omgeving. Daarnaast ben ik als gecertificeerd coach gehouden aan de beroepscode van de NOBCO. Dit betekent onder andere dat al onze contacten vertrouwelijk van aard zijn.