Coach Calls

Dé snelle oplossing voor jouw probleem

Met overtuiging stappen zetten

Verduidelijk jouw koers

In snelvaart op weg

Nieuw! Coach Calls

Twijfelen over welke kant je op wilt met je studie of loopbaan is helemaal niet gek.

Maar wat doe je met je twijfels of het ontbreken van een koers? Wacht je tot het over gaat? Of ga je het gesprek aan met iemand die jou op weg kan helpen? Precies daarvoor zijn de Coach Calls.

Coach Call

Coach Calls | De snelle oplossing

Middels videobellen gaan we op zoek naar een snelle oplossing voor jouw probleem. Zodat je na ons gesprek direct stappen kan gaan maken. Of de Coach Call je nu dichter bij jouw ideale studierichting brengt of dichter bij een volgende stap in je carrière; na de Coach Call kun jij die stap zetten.

Een half uur lang gaan we in gesprek over dat waar jij tegen aan loopt in je studie of loopbaan en gaan we opzoek naar jouw volgende actiepunt. Hieronder kun je makkelijk en snel jouw Coach Call inplannen!

Je investering? Voor €89,- ben je 30 minuten lang verzekerd van mijn luisterend oor, denk ik met je mee en help je verder op weg.

Studenten begeleid

Jaar zorg- en onderwijservaring

Jaar coachervaring

Coach Call

Na 18 jaar zorg- en onderwijservaring, meer dan 1.000 studenten te hebben begeleid en 40+ professionals op koers snap ik heel goed waar het om gaat. Ik wil jou graag helpen en begeleiden bij joúw ontwikkelvragen. (Wil jij flink aan de slag en grote stappen maken? Dan zijn de studiecoaching en loopbaancoaching trajecten wat voor jou.)

Iedereen heeft weleens behoefte aan een vorm van begeleiding en/of hulp. Het plannen en organiseren van je studie, maar óók het inpassen van je studie in je privéleven is soms lastig. Is mijn baan nog wel leuk genoeg? Haal ik wel alles uit mijzelf wat erin zit? Of wil ik misschien een nieuwe richting inslaan? Ook het beantwoorden van de grotere vragen bestaat uit kleine stapjes. En daar kunnen we in een Coach Call mee aan de slag!

Ik ben een betrokken coach, ik weet waar je het over hebt! Ik werk gestructureerd, professioneel, soms confronterend en als het kan met een vleugje humor! Ik laat je nadenken over wat je doet en jouw motieven hierbij én ondersteun je bij het behalen van jouw doelen. Mijn doel is dat jij meer balans in je leven ervaart!

Dit is hoe het werkt

Via de plan-tool onderaan de pagina maak je een afspraak in mijn agenda op een moment dat jou goed uitkomt. In de tool stel ik je een aantal vragen over wie je bent en waarover je in gesprek wilt zodat we onze tijd zo effectief mogelijk kunnen benutten.

De Coach Call vindt plaats via videobellen. Nadat je aanmelding bij mij binnen is ontvang je van mij een link naar de meeting. We videobellen een half uur lang over jouw coachvraag om meer inzicht te krijgen in jouw situatie en te ontdekken waar jouw volgende stap ligt.

Wat krijg je met een Coach Call van een half uur

  • Een gesprek met en advies van een ervaren studie- en loopbaancoach 
  • Een coach die met je meedenkt en je toejuict
  • Je krijgt meer inzicht in jouw situatie
  • En na het gesprek weet je wat jouw volgende stap is

Jouw investering in met overtuiging stappen zetten is nú €89,-.